Menu
0
Siemens Gold Smart Expert Partner
Volledig geïntegreerde oplossingen
Persoonlijke helpdesk
Driven by digitalization

Privacy Policy

Inleiding 
Wij zijn cards PLM Solutions, een onderneming die Product Lifecycle Management software, support en diensten levert aangevuld met 3D printing oplossingen (hardware, materialen en diensten) gevestigd en zaak doende aan De Maas 22A te Best (5684 PL). Cards 3d printing solutions maakt onderdeel uit van cards PLM Solutions en levert 3D printing oplossingen zoals hardware, materialen en diensten aan bedrijven in de maakindustrie, onderzoeksinstellingen, onderwijs en consumenten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van een customer support helpdesk en printer onderhoud op maat. Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens en hechten vanzelfsprekend veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.  In deze privacy statement wordt aangegeven hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, welke persoonsgegevens wij verwerken en biedt informatie over uw rechten met betrekking tot verwerking van uw persoonsgegevens. Dit privacy statement is van toepassing op cards PLM Solutions en cards 3d printing en op de volgende websites:  

Verwerking van uw persoonsgegevens
Wij verwerken uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of u deze gegevens aan ons verstrekt. Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw functie in het bedrijf
  • Uw bedrijfsadres
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch**
  • Aantal gebruikers van de site

Verwerking persoonsgegevens jonger dan 16 jaar
Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via: [email protected], dan verwijderen wij deze informatie. 

Het doel van de verwerking van uw persoonsgegevens
Cards PLM Solutions verwerkt uw persoonsgegevens omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst en voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Het voorzien van informatie omtrent de status van uw bestelling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Voor de ontwikkeling en verbetering van onze producten, diensten, communicatiemethodes en de functionaliteit van onze websites
  • Voor prijsvragen of promoties waarvoor u uw interesse getoond heeft
  • Verstrekking van informatie en beheer van uw registratie
  • Voor het vaststellen van uw identiteit die zowel telefonisch of elektronisch contact opnemen
  • Voor interne training en kwaliteitsborging
  • Om de interesses, wensen en veranderende behoeften van consumenten te begrijpen en te beoordelen, voor het verbeteren van onze websites, onze huidige producten en diensten, en/of ontwikkelingen van producten en diensten.

Links naar derden op de website
Op de websites van cards PLM Solutions staan verwijzingen naar websites van andere organisaties. Cards PLM Solutions  is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarop is het privacy statement van de betreffende organisatie van toepassing.

Bewaren van uw persoonsgegevens
Cards PLM Solutions zal de verzamelde persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk of wettelijk geregeld is en zal deze enkel gebruiken om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. In beginsel hanteren wij de volgende bewaartermijnen:

  • Drie tot twaalf maanden nadat een overeenkomst tot stand is gekomen
  • Zeven jaar nadat de overeenkomst is geëindigd
  • Zeven jaar na een definitieve afhandeling van een claim

Delen met derden
Cards PLM Solutions verstrekt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met organisaties die uw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Cards PLM Solutions blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Externe dienstverleners die een verwerkersovereenkomst hebben met cards PLM Solutions kunnen uit naam van cards PLM Solutions met u contact opnemen om u te informeren over onze producten diensten en activiteiten. Zij hebben toegang tot persoonsgegevens die nodig zijn voor de kerntaak die ze verrichten, maar niet voor andere doeleinden mogen gebruiken. Voorts moeten zij deze persoonsgegevens verwerken conform dit privacy statement en conform de toepasselijke wet- en regelgeving inzake gegevensbescherming.

Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Cards PLM Solutions  gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruikersgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer op slaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Wat zijn uw rechten?
Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een andere, door u genoemde organisatie te sturen.

Recht op bezwaar
Als u gebruik wilt maken van uw recht van bezwaar of gegevensoverdraagbaarheid of als u andere vragen heeft over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar [email protected].  Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, verzoeken wij u vriendelijk om een kopie van uw identiteitskaart te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ paspoortnummer en BSN nummer zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Wij zullen zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen twee maanden op uw verzoek reageren. Wij wijzen u erop dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/gebruik-uw-privacyrechten/klacht-melden-bij-de-ap.

Beveiliging van uw gegevens
Cards PLM Solutions neemt de bescherming  van uw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging en andere ongewenste handelingen met betrekking tot persoonsgegevens tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via: [email protected].


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00